Nicolae Dică despre Mutu: "Ce a făcut aşa rău?"

Nicolae Dică nu consideră că felul cum s-a prezentat Adrian Mutu la naţională în preajma meciului cu Serbia a fost ieşit din comun.


"Nu există naţionala României fără Mutu. Am citit şi eu ce a făcut Mutu, că a fost fotografiat cu nu ştiu cîte zile înainte de meciul cu Serbia la restaurant, în compania unor fete. Cred că era o problemă dacă îşi pierdea noaptea de joi, cu două zile înainte de partidă. Aşa... Ce a făcut aşa rău", a spus Dică într-un interviu acordat "Fanatik".
Fostul stelist a mai spus că încă mai speră la o convocare în prima reprezentativă, însă crede că e foarte dificil ca acest lucru să se întîmple. "E foarte greu pentru mine să mai ajung acolo. Am observat că se merge pe o altă politică, pe întinerirea echipei, aşa că nu mai pot fi o soluţie eu, un jucător de 29 de ani. Dacă printr-o minune primesc vreo convocare la echipa naţională, să nu credeţi că aş putea să o refuz", a mai spus Dică.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com