Si Mutu?

Asa cum banuiam, dupa meciul cu Polonia toata lumea se intreaba "Si Mutu?". Acesti ziaristii ipocriti il critica pe Adi, dar il vor la echipa nationala. Bine ca macar, oamenii care stiu cu adevarat fotbal vad valoarea lui Mutu.


Cornel Dinu: "Adrian Mutu nu are cum să lipsească naţionalei, mai ales în meciurile importante".
Ilie Dumitrescu: "Cu excepţia lui Mutu, în momentul de faţă nu avem un jucător de valoare care să decidă de unul singur un meci. Răzvan Lucescu e un antrenor deştept şi sînt sigur că nu va renunţa la el. Nu are rost să comentăm acum meciul cu Serbia, dar atunci Mutu a fost cel mai bun. El a avut singurele acţiuni periculoase. Cînd vom avea un adversar pe măsura noastră sau chiar mai bun, vom avea nevoie de un jucător decisiv, avem nevoie de Mutu",
Anghel Iordănescu: "Este o mare prostie ce s-a scris în ultimul timp despre Mutu. Îi reproşez lui Răzvan pentru că nu este mai ferm. Mutu este un jucător de care avem nevoie, de el poate decide un rezultat. Are şi el nevoie de o lecţie, dar nu trebuie să lăsăm să se înţeleagă că nu va mai aparţine echipei noastre naţionale".
Emerich Ienei: "Nu pot să spun dacă România avea nevoie de Mutu, ci pot să spun că are nevoie de valori, indiferent de numele lor".
Florin Prunea: "Putem să spunem acum ce vrem despre Mutu, că nu a dat totul pentru naţională sau că îi place sî petreacă, dar el a fost de multe ori cel mai bun. Asta contează pînă la urmă".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com