Blestemul lui Mutu


În ultimele 14 luni, evenimentele negative din cariera sportivă a «Briliantului» s-au ţinut lanţ


Adi Mutu a fost operat ieri la Florenţa şi este greu de crezut că va mai putea juca fotbal până la finalul acestui an, deşi medicii Fiorentinei speră să-l pună pe picioare pentru meciul cu Inter, de la sfârşitul lunii.

"2009 va fi anul meu!", anunţa Mutu în pauza competiţională de iarnă. Predicţia "Briliantului" s-a întors împotriva sa, atacantul Fiorentinei fiind lovit de cea mai "neagră" perioadă a carierei.

Bilanţul medical este elocvent. Două operaţii, la ambii genunchi, o luxaţie a cotului stâng şi alte probleme musculare au afectat forţa fizică a "Fenomenului".

Nici pe plan mental Mutu n-a stat mai bine, procesul interminabil cu Chelsea şi scandalul creat la naţională pigmentând un an mizerabil, pe care românul vrea să-l dea uitării cât mai repede.

19 august 2008

Suferă o luxaţie la cotul stâng în timpul unui antrenament al naţionalei. Nu se operează şi revine la 14 septembrie, dar se accidentează la genunchiul stâng.


5 octombrie 2008

Cesare Prandelli, antrenorul Fiorentinei, vorbeşte pentru prima dată de problemele "Briliantului" la genunchiul stâng. În ciuda acestui fapt, joacă la 11 octombrie în meciul România - Franţa (2-2) de la Constanţa, provocând un conflict între staff-ul naţionalei şi medicii Fiorentinei.


6 noiembrie 2008

Din cauza unor probleme musculare la adductori, este forţat la o pauză de două săptămâni.

11 ianuarie 2009

Într-un meci cu Lecce din Serie A, cade şi se loveşte din nou la cotul stâng, luxat cu câteva luni în urmă. Lipseşte o lună de zile.


28 martie 2009

După meciul România - Serbia (2-3) reapar durerile la genunchiul stâng. Este nevoit să renunţe la meciul cu Austria de peste câteva zile. La 6 aprilie, se operează la Roma.


26 mai 2009

Deşi era aşteptată întoarcerea sa pe teren la finalul sezonului, "Fenomenul" nu forţează şi anunţă revenirea abia în cantonamentul din vară al italienilor.

31 iulie 2009

Primeşte sentinţa Tribunalului Sportiv de la Lausanne care îl obligă să plătească englezilor de la Chelsea peste 17 milioane de euro compensaţie pentru rezilierea contractului.

1 septembrie 2009

După un început de sezon anevoios, este afectat de probleme musculare care-l împiedică să evolueze la Paris, într-un meci decisiv al tricolorilor.

4 noiembrie 2009

În meciul cu Debrecen din Liga Campionilor, Mutu joacă aproximativ 60 de minute cu o leziune la meniscul piciorului drept. Ca urmare, este operat de urgenţă două zile mai târziu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com