A jucat o oră cu meniscul rupt!

Decarul Fiorentinei a suferit leziunea în minutul 30 al partidei din Ligă cu Debrecen, dar a strîns din dinţi şi a continuat
După ce, joi, medicii i-au stabilit diagnosticul, ruptură de menisc la genunchiul drept, Adi Mutu a intrat rapid "la cuţit". Decarul Fiorentinei a fost supus ieri dimineaţă unei artroscopii la o clinică din Florenţa şi se estimează că va sta departe de gazon circa o lună.

Revenirea e prevăzută pe 6 decembrie, cu Atalanta, sau, dacă genunchiul răspunde foarte bine la programul de recuperare, pe 29 noiembrie, contra Interului.


Tot ieri, ziarele italiene au dezvăluit că Mutu a suferit leziunea încă din minutul 30 al partidei cu Debrecen, la un sfert de oră după ce deschisese scorul. "El a simţit că ceva nu este în regulă. Dar a strîns din dinţi şi a jucat timp de o oră cu meniscul rupt!", a povestit Gazzetta dello Sport.

Medicii cred că suprasolicitarea articulaţiei drepte, în condiţiile în care genunchiul stîng, operat anterior, e şubred, a favorizat fără doar şi poate producerea leziunii. Dar, se pare, decisiv a fost un duel pentru balon petrecut în acel minut 30.

An negru pentru "Briliant"
Accidentarea din meciul cu Debrecen nu-i decît continuarea unui şir de probleme cu care s-a confruntat Mutu în 2009. Mai întîi, pe 6 aprilie, respectiv 27 mai, au fost operaţiile suferite la genunchiul şi la cotul stîng. Apoi, decizia TAS, ce a confirmat amenda de 17 milioane de euro pe care trebuie să i-o plătească lui Chelsea. De dată recentă, excluderea din "naţională" şi acum genunchiul drept. "Săracul Mutu nu-şi găseşte liniştea", remarcă Gazzetta dello Sport.

3 e numărul intervenţiilor chirurgicale suferite de Adi Mutu numai în acest an la genunchi şi la cot

4 goluri a dat Mutu în acest sezon, toate pentru Fiorentina, în 16 partide disputate în Ligă, în Serie A şi în preliminariile CM 2010

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com