Laudat de adversari

Milan Jovanovic, atacantul lui Standard Liege şi al naţionalei Serbiei, autor a două goluri în partida de tristă amintire de la Belgrad, a declarat că naţional sârbă a reuşit un meci fantastic contra echipei lui Răzvan Lucescu şi afirmă că acel 5-0 va rămâne în istorie.


"România a fost una dintre favoritele la calificare, alături de Franţa şi Serbia. Niciodată, absolut niciodată, nu m-am aşteptat ca România să termine grupe pe locul 5. Este o mare surpriză şi pentru mine. Clasarea aceasta nu face bine imaginii naţionalei României. Mutu nu a marcat, dar întotdeauna şi-a arătat calităţile, a făcut diferenţa de două-trei ori pe parcursul meciului şi a şutat periculos când a avut ocazia. Mutu este un fotbalist periculos, chiar şi când nu este în cea mai bună formă sportivă",a declarat Jovanovic.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com