Chivu nu s-a bagat niciodata in relatia lui Mutu cu Lucescu

Impresarul Victor Becali a dezvaluit pentru CANCAN faptul ca dupa infrangerea din meciul cu Serbia, intre Cristi Chivu si Adrian Mutu nu au existat momente tensionate.
Chiar daca majoritatea declaratiilor date de Cristi Chivu dupa socul de la Belgrad au lasat loc la diferite interpretari, ultima data speculandu-se pe tema unui conflict deschis intre acesta si decarul Fiorentinei, se pare ca intre cei doi jucatori lucrurile stau total diferit. "Sunt prieteni buni, intre ei nu poate fi vorba de un conflict niciodata", a spus impresarul Victor Becali, care in urma cu putin timp le-a facut si o vizita celor doi. "Am fost de curand in Italia, am discutat cu Adi, iar apoi am plecat la Milano pentru a-l vedea si pe Cristi. Mutu mi-a spus sa-i transmit lui Cristi ca-l pupa, iar Chivu s-a bucurat cand a auzit. Cum sa fie certati?", a dezvaluit Victor Becali despre ultima intalnire pe care a avut-o cu cei doi. Cat despre faptul ca jucatorul lui Inter ar fi deranjat de atitudinea Briliantului de la echipa nationala, impresarul a afirmat ca la cat de bine ii cunoaste pe cei doi, acestia nu ar interveni in niciun fel in astfel de probleme. "Chivu nu s-a bagat si nu se va baga niciodata in relatia lui Mutu cu Razvan Lucescu sau oricare alt antrenor. Ei sunt prieteni, dar nu isi dau astfel de sfaturi", a mai spus impresarul care este de parere ca jucatorul Fiorentinei va reveni in cele din urma la echipa nationala.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com