Revista Star: Mutu nu i-a cunoscut inca pe profesorii lui Mario

Adi Mutu nu este un tata perfect, asa cum vrea sa para. Sau, cel putin, nu pentru totii copiii pe care-i are. Daca pe cei doi ingerasi daruiti de Consuelo ii rasfata la nesfarsit, ei bine, gurile rele spun ca pe baiatul cel mare, Mario, avut din casnicia cu Alexandra, jucatorul Fiorentinei cam evita sa-l vada. Desi il suna in fiecare zi si ii spune ca regreta ca nu poate petrece mai mult timp impreuna, Adi nu-si tine promisiunile fata de el. De pilda, nici pana in ziua de azi, Mutu nu a ajuns la scoala la care invata fiul sau, desi acesta este unul dintre cei mai silitori copii din clasa. Cum fotbalistul declara prin ziare ca implicarea in educatia lui Mario este o prioritate, credem ca ar fi cazul ca el sa o si puna in practica. Asa ca du-te "Briliantule", la sedinta cu parintii, poate asteapta si profesorii aia ... fondul scolii. (V.T.)
Nu am idee cine aste aceasta (acesta) V.T. care semneaza articolul, dar nu inteleg ironia. Pai nu stiu cat de mult le rasfata Mutu pe cele 2 fetite, dar cu sigurata nu costa 10.000 E pe luna tot rasfatul (5.000 pentru fiecare). Pai lui Mario ii da 5.000 E pe luna, bani mai mult decat suficienti pentru a rasfata un pusti de 8 ani (asta in cazul in care mai raman bani dupa ce isi face Alexandra cumparaturile), cum e scris si in articol "fondul scolii" cred ca il asteapta Alexandra.
P.S. Eu sunt la liceu, si in toti anii astia, tata nu a venit niciodata la o sedinta cu parintii, nu are idee cine sunt profesorii mei, de asta s-a ocupat mama. Apropo ... Alexandra de care ori a fost la scoala la Mario? Pai ea locuieste la Roma, si Mario la Milano ... nu cred ca a fost de multe ori, asta in cazul in care a fost.
Claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com