Ruptură Chivu-Mutu

Căpitanul “naţionalei”, dar şi alţi “tricolori” mai vechi se simt trădaţi şi sînt dezamăgiţi de colegul lor, după episoadele din preajma meciului cu Serbia.
Generaţia lui Mutu şi Chivu se destramă chiar de la vîrf. Surse apropiate "tricolorilor" susţin că între cei doi jucători exponenţiali ai "naţionalei" s-a produs o ruptură, care, în acest moment, pare de netrecut. Cristi Chivu se simte trădat, chiar jignit de colegul său.
Picăturile care au umplut paharul au fost cele două escapade ale lui Mutu, înainte şi imediat după meciul cu Serbia. De atunci, cei doi au vorbit doar o dată la telefon, însă nu au discutat despre aceste "derapaje" ale "Briliantului". E şi motivul pentru care Chivu şi-a impus tăcerea în relaţia cu presa. "Ar exploda la adresa lui Mutu, dacă ar fi provocat", susţine un apropiat al jucătorului. Cei doi fotbalişti nu au putut fi contactaţi pentru a-si exprima un punct de vedere.
A încălcat pactul "tricolorilor"
Pe parcursul campaniei de calificare la CM 2010, cînd devenise clar că şansele României se apropie de zero, "bătrînii" lotului au avut mai multe discuţii între ei. Mesajul era clar: "Hai să rămînem împreună. Noi am ratat calificarea asta. Hai să tragem tare, să ducem echipa la Euro 2012!".
Prin comportamentul său ulterior, Mutu a încălcat această înţelegere. Aşa s-a făcut că jucători precum Crsti Chivu, Mirel Rădoi, Răzvan Raţ, chiar şi Ciprian Marica, dar şi ceilalţi, nu l-au mai susţinut pe "Briliant", care s-a autoizolat de restul grupului.
"Toţi sînt supăraţi, se simt trădaţi, după ce au discutat să lupte împreună pentru redresarea «naţionalei»", a spus un apropiat al "tricolorilor".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com