Răzvan Lucescu: "Mutu pare înnebunit după rezultate"

Antrenorul formaţiei Rapid Bucureşti, Răzvan Lucescu, spune intr-un interviu pentru romanialibera.ro ca il considera pe Adi Mutu un fotbalist foarte talentat, care ar fi putut realiza mai multe in cariera sa daca nu ar fi avut devieri de comportament.


Să ne întoarcem la subiectul "naţionalei". Cât îl mai vedeţi pe Adrian Mutu ajutând prima reprezentativă în felul în care a făcut-o în meciurile recente cu Bosnia şi Belarus?

R.L.: Nu ştiu, e greu de spus. El oricum a obţinut prea puţin de la talentul şi valoarea pe care le-a avut. Probabil că dacă ar fi avut un alt comportament ar fi câştigat mult mai mult. A pierdut însă un an şi jumătate cu suspendările. Depinde de cum vede această ultimă parte a carierei lui. El face 33 de ani în ianuarie şi se îndreaptă spre finalul activităţii de fotbalist. E posibil să fie înnebunit după rezultate. Chiar citeam un interviu acordat de el pentru un ziar din Italia în care spunea că a marcat foarte multe goluri, dar că regretă că nu a obţinut trofee.

"O comparaţie între Mutu şi Hagi ar fi greşită"

Puteţi din puncul acesta de vedere să-l comparaţi pe Mutu cu Hagi? Am citit recent un articol care constata într-adevăr că, spre deosebire de Mutu, Hagi a marcat într-adevăr multe goluri în momente importante....

R.L.: Un fotbalist este complet atunci când obţine şi performanţe. Iar Hagi a obţinut indiscutabil performanţe deosebite: campionate, Cupa UEFA, Supercupa Europei, a ajuns de foarte multe ori la turneele finale.Cred că peste Hagi îl putem considera doar pe Chivu, care are în palmares Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Cupa Mondială a Cluburilor. Altfel, Hagi, Mutu şi Chivu sunt jucători foarte diferiţi Cred că o comparaţie între Mutu şi Hagi ar fi greşită, dar Hagi rămâne Hagi.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com