"Căluţii de mare", dezamăgiţi de jocul lui Mutu! "A încoronat o prestaţie INCOLORĂ cu un gest nervos"

Omul de care se leagă speranţele Cesenei de a rămâne în Serie A, românul Mutu a fost eliminat în partida contra fostei sale sale echipe, Fiorentina. Meciul s-a terminat 0-0, în urma acestui reezultat "căluţii de mare" părăsind ultima poziţie în clasament, acumulând 2 puncte după 6 etape.

Presa italiană nu-l iartă pe Mutu, în ciuda faptului că "Briliantul" a ratat cea mai mare ocazie a gazdelor.


"Cesena a avut un joc convingător în prima repriză, dar a fost trădată de Adrian Mutu, românul încoronând o prestaţie incoloră cu o eliminare care şi-a lăsat echipa în inferioritate pentru ultimele 20 de minute. Atacantul s-a zbătut totuşi în a doua repriză, având două ocazii rămase fără rezultat însă. După o primă repriză foarte productivă, Cesena a rămas fără două piese de bază: Mutu şi Parolo. Adrian a dat semne de nervositate, totul culminând cu cotul aplicat în figură lui Cassani", scriu cei de la tuttomercatoweb.com.

Tehnicianul echipei Cesena, Marco Giampaolo, a declarat la postul Sky Sport, după remiza cu Fiorentina, că eliminarea atacantului Adrian Mutu în repriza a doua a fost justificată, deoarece românul a greşit, informează presa italiană.

"Mutu a greşit şi a fost eliminat corect. Noi am făcut astăzi un joc frumos. Mutu trebuie să îi mulţumească echipei, care i-a permis să joace cum dorea. Nu sunt presiuni asupra sa, este iubit la Cesena. El a făcut o greşeală, atâta tot", a spus Giampaolo. (mediafax)

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com