Adrian Mutu, căpitanul naţionalei la meciul cu Albania

Răzvan Raţ, căpitanul naţionalei la meciul cu Belarus, este suspendat pentru partida cu Albania, ultima din preliminarii, iar Piţurcă se ggândeşte să-i dea banderola lui Adrian Mutu


Revenit printre "tricolori" la meciul cu Belarus, în care a şi marcat ambele goluri ale României, Adrian Mutu se pregăteşte să redevină căpitanul naţionalei. Selecţionerul Victor Piţurcă vrea să-l responsabilizeze pe "Briliant" şi, totodată, să-i arate că are încredere în el, după evoluţia bună din partida cu Belarus.

"Nu m-am hotărât încă, dar cred că Mutu are cele mai mari şanse să fie căpitan cu Albania. Dar asta nu e chiar aşa de important, trebuie să învingem", a spus Piţurcă. Victoria cu Albania ar fi una mai mult de palmares pentru "tricolori", care nu mai au nicio şansă de calificare la Euro 2012, dar ar putea ajuta România să intre într-o urnă valorică mai bună.

Adrian Mutu a fost rechemat la naţională de Victor Piţurcă, după ce în luna august fusese exclus din cauză că înaintea amicalului cu San Marino a trecut peste cuvântul selecţionerului, revenind în cantonamentul de la Rimini mai târziu decât se stabilise, împreună cu Gabriel Tamaş. "Decarul" naţionalei a explicat atunci că a crezut că, fiind vorba despre un amical cu ultima naţională din clasamentul FIFA, Piţurcă va fi mai relaxat, dar a recunoscut că s-a înşelat. Pentru ultimele meciuri din preliminariile Euro 2012, Piţurcă a revenit la sentimente mai bune şi i-a convocat pe Tamaş şi Mutu, acesta din urmă având o evoluţie bună în meciul cu Belarus, în care a marcat ambele goluri ale "tricolorilor" şi primele româneşti pe Naţional Arena.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com