Quintus propune metoda partinică pentru potolirea lui Mutu

Rechemarea la echipa naţională a lui Adrian Mutu (32 de ani) pentru meciurile cu Belarus şi Albania din preliminariile CE 2012 este considerată o soluţie binevenită de către Mircea Ionescu Quintus (94 de ani). Actualul preşedinte onorific al PNL crede că, deşi a călcat strâmb în mai multe rânduri, ”Briliantul” nu trebuia exclus din lot.



”Sunt de acord cu faptul că trebuie să existe disciplină în cadrul unei echipe. Fără, nu se poate face performanţă. Totuşi, în ceea ce-l priveşte pe Adrian Mutu eu aş fi aplicat metodele partinice. Adică, fiind vorba de un element valoros, nu m-aş fi descotorosit de el, ci aş fi încercat prin diverse alte căi să-l ţin aproape de naţională, dar, în acelaşi timp, să-l şi responsabilizez”, a declarat pentru Libertatea, Mircea Ionescu Quintus.


Fostul şef al Senatului a adăugat: ”Selecţionerul Victor Piţurcă a făcut bine că l-a rechemat la lot pe Adrian Mutu, pentru că are nevoie de un astfel de jucător, mai ales în această perioadă mai tulbure de la naţională”. Despre viitorul echipei naţionale, venerabilul politician a precizat că ”nu ducem lipsă de talente, dar, din păcate, echipele de club sunt pline de jucători străini, majoritatea sub ceea ce avem noi. Acest lucru nu este benefic echipei naţionale. Sper ca selecţionerul Victor Piţurcă să găsească ”formula” ideală care să ne aducă o nouă calificare la un turneu final".

Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş au fost excluşi din lot pentru jocurile cu Franţa şi cu Luxemburg din preliminariile Euro 2012, după ce au avut o escapadă înaintea amicalului cu San Marino, disputat în luna august.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com