Mutu, victima presei de scandal?

Cu 345 de meciuri jucate în campionat, Bryan Robson (54 de ani) şi-a asigurat un loc în istoria lui Manchester United, dar şi a naţionalei Angliei, pentru care a purtat banderola de căpitan de 65 de ori. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru ProSport, Robson deplânge situaţia în care a ajuns Adrian Mutu la Chelsea, din cauza episodului "Cocaina".


Este Hagi românul care v-a impresionat cel mai mult?
Nu! Cel mai mult mi-a plăcut Dan Petrescu, un fundaş lateral excepţional, mai ales că urca foarte des în atac. Am auzit că acum este un antrenor de succes în Rusia. Apoi a mai fost şi Mutu, un jucător cu mult talent, dar care s-a pierdut din cauza problemelor sale extrasportive.

Adrian a avut mult de suferit după episodul cu drogurile de la Chelsea, iar presa engleză l-a făcut praf la acea vreme...
Nu m-ar mira ca acest caz să fi fost fabricat de tabloidele engleze, care sunt recunoscute pentru căutarea senzaţionalului. Au mai păţit-o şi alţii.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com