Cesena va face recurs la suspendarea de trei etape primită de Adrian Mutu

Oficialii clubului AC Cesena au anunţat, luni, că vor face recurs la suspendarea de trei etape primită de atacantul Adrian Mutu, după ce a lovit cu cotul în figură un adversar în timpul meciului cu AC Fiorentina, scor 0-0, din etapa a VII-a a campionatului Italiei.


De asemenea, oficialii clubului Cesena au anunţat că-l vor amenda pe internaţionalul român conform regulametului intern, informează tuttomercatoweb.com.

În cazul în care recursul va fi respins, Mutu va absenta de la meciurile din deplasare cu AC Siena şi FC Parma şi la cel de pe teren propriu cu Cagliari.

Formaţia Cesena, cu atacantul Adrian Mutu în teren până în minutul 73, a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, duminică, pe teren propriu, în compania echipei Fiorentina, în etapa a VII-a a campionatului Italiei.

Adrian Mutu a fost eliminat în minutul 73, după ce l-a lovit cu cotul pe Cassani.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com