Mutu a căzut în dizgraţia tuturor după ce a pălmuit un adversar » Pus la zid!

Antrenorul Giampaolo îl critică pe român pentru gestul care i-a adus eliminarea în meciul cu Fiorentina (0-0), iar ultraşii Cesenei i-au declarat război


Povestea de dragoste dintre Mutu şi Cesena nu a durat nici patru luni. Adus ca o mare vedetă de preşedintele Igor Campedelli, care visa să construiască o nouă echipă în jurul lui, atacantul român s-a transformat subit din idol în inamic. Un singur gol în 509 minute, un penalty ratat cu Chievo, iar duminică o eliminare, care i-a atras criticile acide ale antrenorului, tifosilor şi presei!

"Nu admit să comită astfel de naivităţi. Poţi să mai greşeşti un şut, să ratezi o centrare, dar nu să-ţi pierzi capul în acest fel. Cartonaşul roşu a fost pe deplin meritat. Trebuie să vorbesc cu el pentru că el rămîne cel mai important jucător al nostru", îl critică tehnicianul Marco Giampaolo, care, la cererea lui Adrian, a schimbat şi sistemul de joc al Cesenei. Fără nici un rezultat însă!

Şi-au pierdut răbdarea şi fanii, cărora Mutu le-a cerut scuze după partida cu Chievo. "Reacţia nebunească are consecinţe grave în şi în afara terenului. Cotul aplicat lui Cassani a consfinţit ruptura cu galeria. Fanii l-au fluierat iarăşi, dar românul le-a răspuns acum cu aplauze ironice", a scris ieri cotidianul Corriere Romagna. Certat în egalul cu Fiorentina (0-0) de colegul Lauro, Adrian a fost atacat şi de Ceccarelli: "Spune că nu a făcut nimic, dar a comis o mare naivitate"

S-a ars la friteuză!
Mutu a jucat contra Fiorentinei cu un bandaj la încheietura mîinii drepte, chiar cea cu care l-a altoit pe Cassani. Rana e urmarea accidentului suferit în casă, după ce s-a ars la friteuză! Nu e prima leziune "domestică" păţită de Adrian, care s-a lovit la Florenţa de frigider, lipsind două săptămîni.

"Înţeleg să ratezi un penalty ori să ţi se întîmple un alt episod de joc, însă nu accept reacţia lui. Nu e corect să laşi în inferioritate un grup care s-a sacrificat pentru tine"
Marco Giampaolo, antrenor Cesena

"N-a fost decît un gest pentru a-şi îndepărta adversarul. Mutu n-a intenţionat să-l lovească pe Cassani cu cotul"
Marco Parolo, căpitan Cesena

"Tocmai cînd se pregătea să intre în meci, Mutu a optat pentru sinucidere. Cartonaş roşu, luat naiv, care o poate costa scump pe Cesena"
Agenţia Datasport

"Ameţit în prima repriză, probabil de la aplauzele din partea foştilor săi fani, Mutu nu a răsplătit sacrificiul făcut pentru el. Şi-a cerut scuze, dar ar trebui să fie ultimele"
Cotidianul Gazzetta dello Sport

"Dacă nu-şi schimbă urgent atitudinea, punîndu-se în slujba echipei şi înţelegînd că trebuie să tragă la jug, va deveni cea mai mare şi scumpă ţeapă din istoria Cesenei"
Cotidianul Corriere Romagna

2 etape de suspendare riscă Mutu, după palma peste faţă aplicată lui Cassani, plus o amendă din partea Cesenei

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com