Mutu, apărat de coechipieri: "Gestul lui nu a fost intenţionat! Arbitrul a exagerat eliminându-l!"

Căpitanul echipei Cesena, Marco Parolo, a declarat că atacantul Adrian Mutu era dezamăgit după meciul cu Fiorentina, scor 0-0, la care a fost eliminat, însă a precizat că gestul românului ce a dus la primirea cartonaşului roşu nu a fost intenţionat, informează violanews.com.


"La Mutu a fost vorba de un marcaj strâns la el: a încercat să dea din braţe, să se elibereze. Poate arbitrul a exagerat eliminându-l, dar asta a fost decizia lui. Vor urma partide importante pentru noi şi cred că atunci când va reveni Mutu ne va ajuta. Nu va fi o problemă ci o valoare în plus pentru această echipă şi va demonstra acest lucru în timp. La finalul meciului era dezamăgit, dar gestul lui nu a fost intenţionat. Nu era nevoie să îşi ceară scuze, având în vedere faptul că nu a făcut gestul din răutate" , a spus Parolo.

Conform calciomercato.com, tehnicianul Marco Giampaolo a criticat reacţia lui Adrian Mutu, ce a dus la eliminare. " Un jucător poate avea greşeli de tehnică, aşa cum ar fi un penalti ratat. Dar nu este permisă o reacţie care să ducă la sancţionare. Nici lui Adrian şi nici oricărui alt jucător", a afirmat Giampaolo, care consideră greşeala lui Mutu una de neiertat, deoarece românul şi-a privat echipa de calităţile sale.

Formaţia Cesena, cu atacantul Adrian Mutu în teren până în minutul 73, a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, duminică, pe teren propriu, în compania echipei Fiorentina, în etapa a VII-a a campionatului Italiei.

Adrian Mutu a fost eliminat în minutul 73, după ce l-a lovit cu cotul pe Cassani.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com