În «războiul golgheterilor» de la naţională, fostul internaţional Miodrag Belodedici e de partea lui Hagi

Fără şanse de calificare la Euro 2012, România joacă azi, la Tirana, cu Albania doar pentru onoare şi pentru Adi Mutu. Dacă “Briliantul” va înscrie în acest meci o dată, el îl va egala la goluri marcate sub tricolor pe Gheorghe Hagi (35 de goluri). Fost coleg cu Hagi, Miodrag Belodedici (47 de ani) e apărătorul acestuia în “războiul golgheterilor”.



În meciul cu Albania, Adrian Mutu îl poate egala pe Gică Hagi la goluri marcate sub tricolor. Se poate face o comparaţie între cei doi?
Depinde ce comparaţii facem. La goluri marcate, poate Mutu o să-l şi depăşească pe Hagi, însă este mult mai important împotriva cui dai goluri. Şi noi, la juniori, avem un golgheter. Numai că el a marcat patru goluri cu Macedonia şi vreo trei cu Republica Moldova.


Crezi că Mutu, la 32 de ani, mai poate reprezenta o soluţie pentru următoarea campanie de calificări?
Selecţionerul ştie cel mai bine dacă mai are sau nu nevoie de Adrian Mutu la echipa naţională.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com