Mutu si Torje, in echipa petardelor din Italia

Gabi Torje si Adrian Mutu au fost inclusi in echipa "petardelor" din ultima etapa a campionatului italian. Dintre toti jucatorii, Mutu a primit cea mai mica nota.


Gabi Torje a fost titular pentru Udinese in remiza de la Atalanta (0-0), fiind scos de pe teren in minutul 66. El a fost criticat puternic dupa meci de presa italiana.

De asemenea, Mutu a impresionat in meciul cu Fiorentina doar prin cartonasul rosu pe care l-a primit dupa lovitura aplicata in figura lui Cassani.

"A avut o evolutie deloc brilianta", au concluzionat italienii, care l-au inclus in echipa petardelor:

De Sanctis, 3.5, Nagatomo, 4 Kaladze, Lucio 4, Kjaer 4; Torje 4.5, 4.5 Barreto, Krasic 4.5, 4.5 Ofere, 4.5 Pratto, Mutu 3.

In urmatoarele trei etape, Mutu a scapat de "rusinea" de a fi inclus in echipa petardelor, in timp ce Torje si-ar putea pierde locul de titular.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com