Adrian Mutu a fost eliminat în Cesena - Fiorentina 0-0

Atacantul Adrian Mutu a început ca titular partida de campionat împotriva fostei sale formaţii, Fiorentina. Lovitura de start a meciului a avut loc la 13:30.


Singura acţiune notabilă a lui Mutu în prima repriză a avut loc în minutul 39, atunci cînd a şutat de la peste 30 de metri, mult peste poartă. În debutul părţii secunde, Mutu a şutat din afara careului, puţin pe lîngă. În minutul 68 Mutu a şutat din nou din afara careului, balonul trecînd peste poartă. 4 minute mai tîrziu, Mutu a stîrnit din nou panică în defensiva Fiorentinei, trecînd prin dribling din doi adversari, dar şutînd defectuos din unghi.

În minutul 73, Mutu a fost eliminat direct după ce l-a lovit pe Cassani cu palma peste faţă. Fundaşul Fiorentinei îl trăsee de tricou pe atacantul român.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com