Ce risca Mutu dupa gestul din partida cu Fiorentina

Adrian Mutu nu va mai evolua in niciun meci programat luna aceasta, dupa ce duminica a fost eliminat in partida cu Fiorentina, din etapa a 6-a a Serie A.

"Briliantul" l-a lovit cu palma peste fata pe Cassani si a primit direct cartonasul rosu.


Foarte probabil, Mutu va primi trei etape de suspendare. Atacantul roman risca sa fie suspendat si mai drastic de Comisia de Disciplina a fotbalului italian, insa e putin probabil, avand in vedere ca lovitura aplicata fundasului celor de la Fiorentina n-a fost asa dura.

Astfel, in cazul probabil in care va trebui sa stea trei etape pe bara, Mutu va rata meciuri cu Siena (23 octombrie), Cagliari (26 octombrie) si Parma (30 octombrie), urmand a reveni pe teren la meciul cu Lecce, programat pe 6 noiembrie.

Adrian Mutu a fost eliminat in minutul 73 al partidei pe care Cesena a terminat-o duminica dupa-amiaza la egalitate, scor 0-0, cu Fiorentina, in etapa a 6-a din Serie A.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com