Absent nemotivat, Mutu e în dizgraţie la Cesena!

A fost adus în vară drept noul lider al Cesenei. Dar în 6 meciuri Mutu a înscris numai o dată, a ratat un penalty, s-a autoexclus 3 etape, lovindu-l pe Cassani, şi a ajuns să fie fluierat de tifosi. Iar miercuri, cînd şi-a ispăşit al doilea meci de suspendare, "Briliantul" a lipsit chiar din tribună! Şi a fost sancţionat. În plus, conducătorii clubului mai au un motiv de supărare.


Gestul lui Mutu, acela de a lipsi din tribuna la meciul Cesenei impotriva lui Cagliari, n-a scapat neobservat mai ales ca pe "Manuzzi" erau prezenti accidentatii Colucci si Martinho.

"Mutu, absent cu Cagliari. Absenta atacantului roman de la stadion e un autogol", a scris agentia RomagnaNoi. Il Resto del Carlino sustine ca "Adrian a vrut sa vina la vestiar inaintea jocului sa-si sustina colegii, dar, fiind suspendat, a preferat sa sufere la TV".

RomagnaNoi a dezvaluit si alt episod straniu: excluderea lui Mutu din cantonament.

"Nimeni n-a inteles decizia clubului si a antrenorului de a nu-l lua pe Adi in cantonament la Forli. Era in forma si putea fi util cauzei, chiar si doar ca sa fie aproape de colegi intr-un moment greu".

Giampaolo s-a justificat: "Nu mi-e de nici un folos un jucator indisponibil". Neconvingator insa. In plus RomagnaNoi pretinde ca Mutu a reinceput sa-si piarda noptile in localurile de pe faleza.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com