Mutu a JURAT sa se razbune pe cei care l-au dat afara de la Fiorentina! Cel mai important meci al anului pentru Briliantul nationalei

Mutu vrea sa o bata de unul singur pe Fiorentina, unde a fost idol timp de 5 ani.

  Mutu a JURAT sa se razbune pe cei care l-au dat afara de la Fiorentina! Cel mai important meci al anului pentru Briliantul nationalei

Antrenorul Cesenei, Marco Giampaolo, nu mai are de gand sa improvizeze. Il va folosi pe Mutu in sistemul in care da cel mai bun randament si ii va oferi libertate totala in spatele varfului impins Eder.

Mutu e asteptat sa straluceasca in derby-ul de duminica si de fostele glorii ale Cesenei.

"Adi va oferi din ce in ce mai mult echipei. Nu trebuie decat sa intre in mentalitatea echipei provinciale care isi propune sa evite retrogradarea. Va deveni cel mai important jucator al clubului si va face diferenta", a spus Massimo Agostini, unul dintre cei mai importanti jucatori din istoria Cesenei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com