Mutu, la egalitate cu Ibra şi Cristiano Ronaldo » Cu 5 goluri în 5 jocuri, a ieşit golgeterul grupei

Adrian Mutu are un motiv de satisfacţie după ratarea calificării la EURO 2012.

S-a reîntors la lot după ce a fost expulzat pe rînd de ambii selecţioneri. Atît Răzvan Lucescu, cît şi Victor Piţurcă au refuzat să îl mai primească la prima reprezentativă pe "Briliant", după ce acesta a fost implicat în mai multe scandaluri. Cu cinci goluri în cinci meciuri, Mutu a terminat pe primul loc în clasamentul marcatorilor din grupa D.


Fostul antrenor a renunţat să îl mai convoace pe actualul atacant al Cesenei după ce acesta a petrecut într-un club la finalul jocului din Serbia, pierdut cu 0-5 în preliminariile Campionatului Mondial 2010. Mutu a ratat primele 3 partide din preliminariile EURO 2012, în care România a acumulat doar 2 puncte, revenind pentru următoarele trei jocuri, în care a punctat de trei ori.

După sosirea lui Victor Piţurcă, Mutu a fost din nou exclus de la "naţională" după ce, alături de Gabi Tamaş, a lipsit o oră din programul echipei înaintea jocului amical din San Marino, cîştigat de "tricolori" cu 1-0. Atacantul a ratat jocurile cu Luxemburg şi Franţa, însă a revenit pentru ultimele două partide, 2-2 cu Belarus, cînd a marcat ambele goluri ale noastre, şi 1-1 cu Albania.

Tot 5 goluri în preliminarii au mai înscris: Mario Gomez (Germania), Dirk Kuyt (Olanda), Cristiano Ronaldo (Portugalia), Zlatan Ibrahimovici (Suedia)

12 goluri a avut cel mai bun marcator din preliminarii, olandezul Klaas-Jan Huntelaar

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com