Mutu a ajuns aseară la 34 de goluri pentru România » La un gol de ”Rege”

Mutu a intrat aseară în istoria "naţionalei" ca primul "tricolor" care a marcat pe Naţional Arena



Adrian Mutu a revenit la "naţională" după ce Piţurcă l-a iertat pentru episodul San Marino! "Nu l-am adus ca să-l ţin rezervă", specifica Piţi înainte de meci. Şi "Briliantul" a vrut să arate că antrenorul nu s-a înşelat cînd i-a acordat din nou încredere. Mutu a părut un alt jucător pe tot parcursul săptămînii, iar aseară a arătat asta! A intonat cu patos "Deşteaptă-te, române!", un lucru neobişnuit pentru decarul naţionalei, apoi a spus o rugăciune scurtă cu cîteva secunde înainte de începerea meciului, din nou, un moment atipic pentru el.

O premieră şi un record
Fotbalistul Cesenei a făcut apoi ce ştie cel mai bine: a marcat! Era minutul 19 şi după o pasă de geniu a lui Sînmărtean, "italienii" Torje şi Mutu s-au coordonat perfect şi ultimul a înscris. Fotbalistul de 32 de ani a profitat de neputinţa colegilor săi de la meciul cu Franţa şi a devenit primul jucător al "naţionalei" care bagă mingea în aţe pe noua Arenă Naţională. Acum se teme şi Hagi pentru recordul său de goluri la "naţională": "Regele" are 35 de reuşite, iar Mutu a ajuns la borna 34 la a 71-a selecţie! Asta fiindcă, aseară, Mutu a marcat şi a doua oară, din penalty, printr-o "scăriţă", după o fază la care tot el a fost faultat în careu.

17,17% din golurile marcate de "naţionala" României în ultimii 12 ani (2000-2011) au fost realizate de Mutu: 34 din 198

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com