Chemat la naţională, dar nehotărât! Adrian Mutu vorbeşte miercuri. Ba nu, joi! De ce nu l-a lăsat Piţurcă la conferinţă

Mutu a fost aşteptat la conferinţa de presă de ieri, însă la întâlnire au sosit Cosmin Moţi şi Srdjan Luchin. "Adi vorbeşte joi", a fost anunţul celor din stafful naţionalei.



Tradiţional, cu o zi înaintea meciurilor naţionalei vorbesc cei mai importanţi oameni din lot. Mutu fusese anunţat pentru ieri, dar printr-o decizie internă a fost amânat cu o zi. "Victor Piţurcă nu vrea să lase nimic la voia întâmplării. Nu este nevoie să-l pună la colţ pe Adi în fiecare zi. Probabil că a considerat că este bine să-i respecte statutul şi să-l lase să fie ultima voce înainte de Belarus", spun surse din lot.

Astfel, Cosmin Moţi şi Srdjan Luchin au încercat să suplinească vorbele atacantului Cesenei, iar discuţia a alunecat tot la Mutu. "L-am prins la mai multe convocări pe Adi, e la fel de motivat şi acum. Nu avea de ce să îşi ceară scuze faţă de noi, ce a făcut, a omorât pe cineva? Scuzele trebuie să şi le ceară pe teren, nicidecum faţă de colegi»", a spus Moţi, care speră ca la meciul cu Belarus gazonul de pe Arena Naţională să nu mai ridice probleme.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com