Mutu dă rar, dar bine » Eliminat cu ”roşu” direct la 0-0 cu fosta echipă

După chelnerul albanez, a fost rîndul lui Cassani de la Fiorentina să facă cunoştinţă cu palma ”Briliantului”. Atacantul Cesenei riscă 3 etape de suspendare



Revederea cu fosta echipă, Fiorentina, s-a transformat într-un dezastru pentru Adrian Mutu. Atacantului Cesenei nu i-a ieşit multă vreme nimic notabil, iar marcajul la sînge al foştilor colegi l-a făcut să-şi piardă la un moment dat şi nervii. Pentru că l-a ţinut de tricou, Cassani a încasat un dos de palmă de la "Briliant", aceeaşi cu care în octombrie trecut făcuse cunoştinţă şi un chelner albanez din Florenţa.

Aproape de fază, arbitrul Russo n-a avut nici o ezitare şi i-a arătat "tricolorului" direct cartonaşul roşu. Mutu a plecat la cabine, iar echipa sa a făcut faţă unui veritabil asalt al adversarilor în ultimele 17 minute ale partidei. N-a pierdut, 0-0, dar viitorul se anunţă sumbru cu doar două puncte în clasament şi fără liderul său, ce trebuie să ia în calcul o pedeapsă drastică.

Fapta sa are toate şansele de a fi încadrată la "atac violent", chiar dacă-i vorba de o reacţie la tragere de tricou. Tot pentru un "atac violent", în meciul cu Muntenegru din preliminariile Euro 2012, englezul Wayne Rooney a primit vineri de la UEFA o suspendare pe 3 meciuri oficiale!

4 şuturi a expediat Mutu pînă la eliminare, nici unul pe spaţiul porţii adverse. A cîştigat doar 54,5 la sută din dueluri

5 e nota primită de Mutu în ediţia online a cotidianului italian La Repubblica

"Mutu a ruinat totul. Instabilitatea emoţională i-a creat iar probleme. Unui fault al lui Cassani, el i-a răspuns cu un stupid dos de palmă ce l-a costat cartonaşul roşu"
Gazzetta dello Sport, cotidian italian

Contră cu antrenorul?
Mutu a mai avut pe parcursul partidei cîteva ieşiri nervoase, a observat site-ul calciomercatoweb.it. Pînă la "roşul" din minutul 73, el s-ar fi contrat cu antrenorul Giampaolo, iar pe fundaşul Lauro l-a certat.

În 2008 a dat cu cotul
Ultima eliminare suferită de Mutu în Serie A datează din sezonul 2007-2008. Pe atunci la Fiorentina, el a văzut un al doilea "galben", pentru proteste, în prelungirile partidei cu Cagliari, din etapa a 36-a. Pe primul îl încasase cîteva secunde mai devreme, cînd îşi lovise adversarul cu cotul. Mutu a luat atunci două etape de suspendare şi presa a scris că a făcut-o intenţionat, pentru a fi alături de soţia ce urma să nască.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com