Mutu ii poate bate azi recordul lui Hagi insa in zadar! MOTIVUL pentru care nu se poate atinge niciodata de coroana Regelui:

Mutu trage din greu pentru meciurile cu Belarus si Albania! Vrea sa il intreaca pe Hagi la numarul de goluri inscrise la nationala.

Mutu mai are nevoie de 3 goluri pentru a egala recordul detinut de Hagi la nationala. Regele a inscris 35 sub tricolor, iar atacantul lui Cesena spera sa il ajunga pe Hagi din urma in urmatoarele 2 meciuri, pe 7 octombrie cu Belarus si pe 11 octombrie la Tirana, cu Albania. Le-a promis colegilor ca le face cinste daca il ajuta sa egaleze si chiar sa doboare recordul lui Hagi.

"Cand Mutu marcheaza si ma depaseste trebuie sa ma invite, sa imi dea o masa, sa comentam golurile", i-a urat si Hagi.

70 de meciuri si 32 de goluri are Mutu la nationala, o medie de un gol la 2,18 meciuri.

125 de meciuri si 35 de goluri are Hagi la nationala, o medie de un gol la 3,57 meciuri.

Spre deosebire de Hagi insa, Mutu are majoritatea golurilor inscrise cu echipe de mana a 2-a, ca Albania, Belarus, Luxemburg, Andora, Macedonia, Georgia, Republica Moldova sau Cipru, singurele goluri "valoroase" fiind cele cu Italia si Danemarca, in timp ce Hagi a fost omul decisiv in multe randuri.

Golurile cu Argentina, Tara Galilor, Columbia, Portugalia sau Anglia vor ramane mereu in inimile fanilor.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com