Adi Mutu, in pragul depresiei!

DESI parea ca a trecut peste marele hop al excluderii de la echipa nationala, iata ca ADRIAN MUTU traieste acum clipe de cosmar, dupa ce a suferit mari dezamagiri pe plan profesional!

Taman cand a hotarat sa isi bage mintile in cap, presat de varsta care ii anunta sfarsitul carierei, ”Briliantul”a avut parte de un soc.


Atacantul roman i-a multumit luiVictor Piturca pentru ca l-a reprimit in lotul primei reprezentative a Romaniei, insa a declarat in repetate randuri ca si-ar fi dorit enorm sa participe la inaugurarea Arenei Nationale, in partida decisiva cuFranta.

Cum nu mai are curajul sa ii reproseze absolut nimic selectionerului, Mutu a strans din dinti si s-a multumit cu jocurile impotriva nationalelor din Belarus si Albania. Insa, la capatul acestei campanii de calificare a avut parte de acelasi gust amar al esecului.

Totodata, lucrurile s-au inrautatit si la echipa de club. Adus cu surle si trambite in vara, oficialii ”micutei” Cesena au crezut ca vor da lovitura in noul sezon de Serie A, mizand, bineinteles, pe aportul ”Briliantului”.

Din pacate, la capatul a 6 etape, noua trupa a fotbalistului roman ocupa ultimul loc in clasament, reusind sa obtina doar doua egaluri chinuite.

Mai mult, Mutu a scapat printre degete o victorie clara, ratand un penalty decisiv, chiar in fata propriilor fani, in partida contra celor de la Chievo, disputata acum doua saptamani.

Toate aceste dezamagiri profesionale l-au adus pe jucator in pragul depresiei, fapt demonstrat in ultima partida disputata duminica, impotriva fostei sale echipe,Fiorentina.

Cu un sfert de ora inainte de fluierul final, Mutu si-a iesit din minti pentru ca a fost tras de tricou, pedepsindu-l pe Cassani cu o lovitura in plina figura.

Aproape de faza, arbitrul Russo n-a avut nici o ezitare si i-a aratat tricolorului direct cartonasul rosu, iar atacantul a parasit terenul cu capul in pamant.

”E distrus, abia daca mai vorbeste cu cineva! Se intreaba de ce i se intampla tocmai lui toate astea, cand si-a dorit enorm sa mai participe la un turneu final. Nu intelege, de ce cand vrea sa faca treaba, are parte numai de ghinioane. Nu i se pare corect. A realizat ca anii au trecut, da i-e frica ca nu mai apuca sa realizeze tot ce si-a dorit”, a declarat o persoana din anturajul familiei Mutu, in exclusivitate pentru SecretSport.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com