"Nu sunt de acord cu rechemarea lui Mutu!" Cum schiţează "Regele" portretul fotbalistului selecţionabil

Adrian Mutu a fost iertat şi rechemat la echipa naţională de Victor Piţurcă, dar acest lucru nu este şi pe placul "Regelui". Fostul căpitan al naţionalei este de părere că un jucător trebuie convocat atât timp cât gândul acestuia stă numai la "tricolor".

Hagi a precizat că echipa reprezentativă a României se poate descurca şi fără Mutu aşa cum s-a descurcat şi fără el sau Gică Popescu.


"Dacă Mutu a fost rechemat, nu înseamnă că sunt de acord. S-a putut fără Hagi, s-a mers mai departe şi fără Popescu. Mutu e un jucător bun, dar nu înseamnă că nu putem să ne descurcăm fără el. Nu sunt de acord cu această idee. Cu el suntem mai puternici dacă el este cu echipa. Tu trebuie să fii disponibil echipei şi să laşi capriciile acasă, altfel eşti contra echipei", a declarat Gheorghe Hagi la DigiSport.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com