Adi Mutu, pe locul 4 în topul celor mai mari scandaluri din ISTORIA fotbalului

Adrian Mutu a reuşit să-şi asigure un loc în istoria fotbalului mondial. Mai puţin prin rezultate, cât prin scandalurile în care a fost implicat. Consumul de droguri pe vremea când era la Chelsea l-a propulsat pe locul 4 în topul celor mai mari scandaluri din toate timpurile, în viziunea celor de la bleacherreport.com.

Internaţionalul român îi devansează astfel pe Escobar, fotbalistul columbian asasinat după un autogol la CM 1994, sau pe Ryan Giggs, implicat într-un scandal de infidelitate, după ce şi-a înşelat soţia cu cumnata.


Mai jos aveţi top 10 cele mai mari scandaluri din istoria fotbalului:

1. Calciopoli - scandal în urma căruia au ieşit la iveală mai multe meciuri aranjate cu arbitri, cel mai urât ieşind Juventus

2. John Terry - s-a culcat cu soţia fostului său coleg de la Chelsea, Wayne Bridge

3. Robert Hoyzer - arbitrul german care a recunoscut că a aranjat un meci în Cupă, între Hambrug şi Padrborn

4. Adrian Mutu - a fost dat afară de la Chelsea pentru consum de droguri

5. Andres Escobar - jucătorul columbian a fost asasinat după ce a înscris în propria poartă într-un meci de la CM 1994

6. Ryan Giggs - şi-a înselat soţia cu nevasta fratelui său

7. Naţionala Mexicului - mai mulţi jucători au fost depistaţi pozitiv la controlul antidrog, la Gold Cup 2011

8. CM Brazilia 2014 - Ţara Cafelei nu este pregătită să găzduiască o Cupă Mondială. S-a aflat între timp că a obţinut găzduirea competiţiei după mai acte de corupţie

9. Wayne Rooney - şi-a înşelat soţia cu o prostituată. Coleen Rooney era însărcinată atunci

10. Ribery, Benzema şi Gouvou - au fost acuzaţi că s-au culcat cu o minoră, Zahia Dehar

În top 40 cele mai mari scandaluri din istoria fotbalului se mai regăsesc cazuri precum infidelităţile lui Ashley Cole, scandalurile cu droguri în careu au mai fost implicaţi Rio Ferdinand, Yaya Toure sau Maradona, dar şi cazul de rasism în care a fost implicat Laurent Blanc la naţionala Franţei.

Însă una dintre cele mai interesante cazuri este cel al lui Carlos "Kukin" Flores, un fotbalist din Peru care a fost oprit de Poliţie pe stadă din cauză că alerga gol. Ce explicaţie a găsit fotbalistul? "Nu mă pot opri pentru că mă aleargă fantomele". Ulterior a recunoscut că a inventat povestea pentru ca soţia lui să nu afle că a fost la prostituate şi că a fost jefuit de acestea. "Nu m-a crezut", a recunoscut Flores.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com