Mutu, aspru criticat de presa italiana dupa eliminarea cu Fiorentina

Presa italiana noteaza, luni, ca atacantul Adrian Mutu, eliminat la meciul Cesena - Fiorentina pentru ca a lovit cu cotul un adversar, a adaugat jocului "anonim" un gest foarte urât si a parasit terenul în fluieraturile suporterilor.


"A adaugat unui meci anonim un gest foarte urât. A plecat la vestiare în fluieraturile propriilor suporteri", scrie Soccer Magazine, care i-a acordat românului nota 4.

Calciomercato.it l-a inclus pe Adrian Mutu în topul de cinci jucatori care au dezamagit în etapa a VII-a a campionatului Italiei. Mutu, aflat pe locul doi, dupa Lucio (Inter Milano), care a avut o evolutie foarte proasta în week-end, ar fi putut evita cartonasul rosu, conform site-ului italian.

"În ciuda miscarilor bune la jumatatea terenului, a reusit sa câstige premiul pentru cel mai rau jucator al etapei. Ineficient în ceea ce priveste golurile, a primit un cartonas rosu care era evitabil. Vinovat pentru ca l-a lovit cu cotul e Cassani, îsi determina echipa sa joace în zece în ultimele minute", mentioneaza calciomercato.it.

"Mutu, un film vazut deja...", a notat violanews.com.

"Cu siguranta nu a fost duminica la care s-ar fi asteptat Adrian Mutu. El visa sa înscrie, un pic din mândrie, un pic pentru ca echipa sa, Cesena, avea nevoie de puncte. În schimb, acel cot a stricat ziua care începuse cu aplauze îndelungate din sectorul viola, la adresa sa. Acel fault asupra lui Cassani parea un contact ca atâtea altele de pe terenul de fotbal: un fault de cartonas galben, care trebuia sa ramâna astfel. Însa românul a cedat din nou, nu a stiut sa se abtina, iar astfel si la Cesena au început sa în cunoasca pe «adevaratul» Mutu, fluierat mult la iesirea de pe teren de suporterii sai si criticat de antrenorul Giampaolo, care a pierdut din nou. Mutu si-a lasat echipa în dificultate pentru 20 de minute si va trebui sa ispaseasca o suspendare de câteva etape. În speranta ca adevaratul jucator si om Mutu va reveni, acum ne întrebam ce va fi", precizeaza sursa citata.

Virgilio Sport scrie ca Cesea a fost "tradata" de Mutu. "Adrian Mutu a încununat o prestatie incolora cu o eliminare care i-a lasat echipa în inferioritate numerica pentru 20 de minute", mentioneaza site-ul italian, adaugând ca românul a fost foarte nervos la faza ce a dus la eliminarea sa.

Sportevai.it l-a notat pe Mutu cu 4 si a precizat ca gestul din repriza a doua al atacantului nu are nicio justificare: "Trebuia sa fie meciul lui, dar dupa o prima repriza ca spectator si o ocazie de gol ratata a fost eliminat pentru un gest care nu are nicio justificare. Diferenta dintre un jucator bun si un campion este si aceasta...".

Formatia Cesena, cu atacantul Adrian Mutu în teren pâna în minutul 73, a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, duminica, pe teren propriu, în compania echipei Fiorentina, în etapa a VII-a a campionatului Italiei.

Adrian Mutu a fost eliminat în minutul 73, dupa ce l-a lovit cu cotul pe Cassani.

Mediafax

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com