Încăpăţânarea lui Piţi îl apropie pe Mutu de un RECORD ISTORIC! "Briliantul", marcatorul primului gol al României pe Naţional Arena

Piţurcă a uitat de desele scandaluri provocate de Mutu la naţională şi de escapadele acestuia. "Doar nu credeţi că l-am adus pe Mutu ca să îl ţin rezervă", spunea Piţurcă la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Belarus

Mutu şi-a fixat un obiectiv înaintea meciului: "Ar fi frumos să marchez primul gol al naţiolnalei pe noul stadion"

Zis şi făcut! Mutu a deschis scorul după o pasă a lui Torje, în minutul 18. Mutu intră astfel în istorie ca marcatorul primului gol al naţionalei pe noua arenă din Bucureşti. După ce Kornilenko a restabilit egalitatea, Mutu a readus România în avantaj în minutul 52, dintr-un penalty obţinut tot de el.

Mutu se apropie şi de recordul all time al lui Hagi. Mutu a ajuns la 34 de goluri pentru naţională şi mai are doar doar un pas pentru a-l ajunge pe Rege.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com