Ce spun chelnerii albanezi astazi despre capitanul Romaniei! De ce le este FRICA de o victorie si cum este Mutu cu 50% mai bun decat Hagi:

Mutu vrea sa fie primul roman care marcheaza 50 de goluri! Mai are un gol si egaleaza recordul lui Hagi: 35.

Ce spun chelnerii albanezi astazi despre capitanul Romaniei! De ce le este FRICA de o victorie si cum este Mutu cu 50% mai bun decat Hagi:

Chelnerilor albanezi le este frica de faptul ca Mutu ar putea petrece dupa meci intr-un bar si i-ar lua la pumni.

Atacantul roman are si antecedente, avand deja un proces deschis de un albanez pe care l-a batut pana l-a desfigurat, acesta necesitand mai multe operatii estetice.

Daca in plan personal Mutu nu o duce prea bine, din punct de vedere sportiv cifrele il pot propulsa pe primul loc in istoria nationalei. Are 34 de goluri, cu unul mai putin decat Hagi, insa media sa este cu aproape 50% mai mare!

Mutu mai are nevoie de 1 gol pentru a egala recordul detinut de Hagi la nationala. Regele a inscris 35 sub tricolor, iar atacantul lui Cesena spera sa il ajunga pe Hagi. Le-a promis colegilor ca le face cinste daca il ajuta sa egaleze si chiar sa doboare recordul lui Hagi.

"Cand Mutu marcheaza si ma depaseste trebuie sa ma invite, sa imi dea o masa, sa comentam golurile", i-a urat si Hagi.

71 de meciuri si 34 de goluri are Mutu la nationala, o medie de un gol la 2,08 meciuri.

125 de meciuri si 35 de goluri are Hagi la nationala, o medie de un gol la 3,57 meciuri.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com