Susţinătorii lui Racaj Berat, bătut de Mutu toamna trecută: "Arestaţi-l!"

Racaj Berat (28 de ani), barmanul kosovar bătut de Adrian Mutu (32 de ani) într-un bar din Florenţa, toamna trecută, e susţinut de un grup de contestatari ai fotbalistului, care s-au constituit într-o asociaţie care îl vrea pe “Briliant” după gratii pentru gestul făcut!



Imaginile cu barmanul plin de sânge, după ce jucătorul Fiorentinei i-a aplicat un pumn în faţă şi l-a lovit cu picioarele, i-au determinat pe fanii albanezului să protesteze în acest mod. În timp ce susţinătorii se înmulţesc, ospătarul albanez susţine că va fi supus pentru a doua oară unei operaţii estetice, după ce la prima, doctorii n-au reuşit să-i reconstruiască în întregime nasul.

Deşi nu a reuşit să ia legătura cu Mutu, Recaj încă speră la o împăcare în faţa camerelor de luat vederi. Deoarece acest lucru nu s-a întâmplat, barmanul i-a cerut lui Mutu, în instanţă, daune de 10.000 de euro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com