Barmanul albanez bătut de Mutu se operează a doua oară la nas

Berat Recaj, albanezul stâlcit în bătaie de fotbalistul român Adrian Mutu în toamna anului trecut, va fi supus unei alte operaţii estetice, la câteva luni distanţă de la prima intervenţie chirurgicală.

În octombrie 2010, barmanul a fost altoit de starul Fiorentinei: într-o primă fază, i-a aplicat un pumn în faţă, apoi, după ce a căzut la pământ, l-a lovit cu picioarele! Urmare a atacului barbar, Recaj s-a ales cu nasul rupt şi cu faţa tumefiată. Operaţia iniţială n-a reuşit să-i "repare" în întregime nasul, astfel că este nevoie de o nouă intervenţie.

Avocatul Luca Spaziani, cel care reprezintă interesele ospătarului, susţine că agresorul dă dovadă de un tupeu obraznic. Nici Mutu, nici avocaţii lui nu vor să cedeze, sperând că victima îşi va retrage plângerea fără a solicita despăgubiri.

"Peste 15 zile, Recaj va suporta a doua operaţie la nas. Din păcate, pe Mutu nu-l interesează situaţia clientului meu. Nu ne-a contactat nici el, nici avocatul lui. Cazul merge mai departe în justiţie. Pe clientul meu îl interesează să-şi recupereze banii cheltuiţi pe operaţii, dar aici este vorba şi despre daune morale", ne-a declarat ieri apărătorul italian.

Între atacator şi victimă nu există dialog, deşi avocatul lui Recaj spera ca împăcarea să se facă în faţa camerelor de luat vederi. Mutu ar fi trebuit să-şi ceară scuze şi să-i dăruiască albanezului un tricou de-al său. Cum aceste gesturi nu s-au petrecut, procesul merge mai departe, pretenţiile financiare ale ospătarului fiind de 10.000 de euro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com