Îl vor războinic

Integralist duminică, împotriva Bolognei (1-1), Adrian Mutu (32 de ani) a jucat binişor în prima repriză, dar a dispărut din joc după pauză. În ciuda evoluţiilor modeste din ultima vreme, mulţi suporteri ai Fiorentinei continuă să creadă în renaşterea atacantului român.




Mediocritatea în care se zbate de ceva vreme Adrian Mutu a fost taxată de jurnaliştii italieni. “Acţiunile frumoase, care au amintit de fostul «Il Fenomeno», s-au petrecut în prima repriză. În ceea ce priveşte jocul românului în partea secundă, mai bine trecem peste”, a scris site-ul fiorentinanews.it, care i-a acordat lui Mutu nota 6. “Briliantul” este pe cale să încheie cel mai slab sezon din cele cinci petrecute în tricoul formaţiei din Florenţa.

Cel mai slab sezon la Florenţa

Din cauza suspendării pentru dopaj cu sibutramină (2010), a celei pentru părăsirea antrenamentului fără aprobarea antrenorului (2011) sau a accidentărilor, Mutu a jucat doar 19 meciuri şi a marcat patru goluri pentru Fiorentina, bilanţ inferior stagiunilor precedente. Cu toate acestea, o parte a suporterilor Fiorentinei continuă să creadă în revirimentul său. La meciul de duminică, fanii au afişat un banner cu mesajul: “Adrian, rămâi cu noi, fii tu războinicul nostru”.

Ia în calcul despărţirea

Deşi a declarat de nenumărate ori că doreşte să-şi încheie cariera la Fiorentina, Adrian Mutu a admis, recent, că visul său este în pericol. “Eu vreau să rămân la Florenţa, pentru că mă simt excelent aici. Deşi mai am un an de contract, este posibil să şi plec”, a afirmat atacantul român pentru Antena 1.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com