Oferta incredibila pentru Mutu

Adrian Mutu a primit o oferta incredibila din partea gruparii italiene Cesena, sefii formatiei propunandu-i romanului un contract pe termen lung si cu optiunea de a deveni antrenor!

Directorul sportiv al Cesenei, Lorenzo Minotti, a anuntat oficial ca Mutu este principala tinta a echipei pe care o conduce pe piata transferurilor, romanul avand ocazia de a-si face debutul in antrenorat.


"Adrian e tinta noastra. S-a nascut o relatie frumoasa intre el si presedintele nostru in iarna, bazata pe respect reciproc. Noi avem un proiect prin care vom construi o echipa tanara in jurul lui Mutu. El poate fi liderul grupului, jucatorul care sa dea exemplu pentru tineri. Si apoi, daca vrea sa isi incheie cariera de jucator, Mutu poate sa devina antrenor aici la noi", a declarat Minotti in presa din Italia, informeaza Sport.ro.

Presedintele Cesenei, Igor Campedelli, a venit la mijlocul acestei saptamani in Romania pentru a discuta personal detaliile transferului lui Adi Mutu.

Jurnalistii din Peninsula sustin ca "Briliantul" si-a dat acordul, mutarea urmand a fi anuntata in urmatoarele zile, dupa ce Fiorentina si Cesena se inteleg in privinta indemnizatiei de transfer.

Pe langa Cesena, pe urmele lui Mutu mai sunt Galatasaray, Kuban Krasnodar si AC Milan.

Adi Mutu mai are un an de contract cu Fiorentina, insa toscanii vor sa scape de atacantul roman din cauza salariului mare pe care il are acesta - doua milioane de euro pe sezon.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com