Mutu a jucat meciul 300 în Italia

Atacantul român Adrian Mutu a jucat meciul 300 în Italia, în partida pe care echipa AC Fiorentina a pierdut-o, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-3 (0-2), în faţa formaţiei Internazionale Milano, în etapa a XXXVI-a din Serie A, informează site-ul blitzquotidiano.it.



În cele 300 de meciuri oficiale jucate în Italia la echipele Internazionale Milano, Hellas Verona, FC Parma, Juventus Torino şi AC Fiorentina, Mutu a evoluat de 241 de ori în campionat, de 20 de ori în Cupa Italiei, de 37 de ori în cupele europene şi două prezenţe în alte turnee.

Mutu a debutat în Italia la 6 ianuarie 2000 într-un meci Internazionale Milano - Perugia, scor 5-0, din Serie A.

În partida de duminică, Mutu a fost introdus pe teren în minutul 55, în locul lui D'Agostino. La Inter Milano, fundaşul Cristian Chivu a fost înlocuit, în minutul 72, cu Obi. Golurile învingătorilor au fost marcat de Pazzini '25, Cambiasso '28 şi Coutinho '77, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Gilardino, în minutul 74.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com