Mihajlovic, nemulţumit de Mutu! "Mă aşteptam la mai mult de la el"

Fiorentina a pierdut duminică la Milano, scor 1-3, în faţa lui Inter, în etapa a 36-a din Serie A, iar Adrian Mutu a fost rezervă, pentru prima dată în ultimele trei luni. Acest lucru, la care se adaugă şi iminenta revenire a lui Jovetic, readuce în discuţie plecarea românului de la echipa "viola".


Mutu revenea pe gazon pe 6 februarie, la o lună după scandalul pe care-l provocase, părăsind antrenamentul echipei. Adrian a fost reprimit la formaţie şi în acea zi a bifat ultimele 12 minute ale partidei de la Parma. De atunci, "Briliantul" nu a lipsit niciodată din primul unsprezece al Fiorentinei când a fost apt de joc. Mihajlovic a surprins duminică, lăsându-l pe bancă până în minutul 56 pe jucătorul român, în meciul disputat pe terenul lui Inter Milano. "Adrian a avut un sezon în care s-a confruntat cu tot felul de probleme. El şi-a revenit mereu, dar având în vedere valoarea sa, mă aşteptam la mai mult de la el", a declarat la finalul partidei antrenorul sârb.

Jovetic îl scoate din echipă

"Briliantul" nu a mai înscris pentru Fiorentina de pe 20 martie, atunci când echipa "viola" remiza, 2-2, în faţa Romei, iar oficialii clubului consideră că atacantul nu mai justifică salariul mare pe care îl primeşte. În plus, revenirea lui Stevan Jovetic în lotul echipei, după o accidentare care l-a ţinut tot sezonul în afara terenului, s-ar putea consuma chiar duminică, împotriva Bolognei. Cum muntenegreanul are acelaşi profil ca şi cel al lui Mutu, şansele românului de a continua şi din vară în tricoul Fiorentinei par din ce în ce mai mici.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com