Presa din Italia: "Nu înţelegem de ce antrenorul l-a trimis pe Mutu în teren dacă el nu dorea"

Site-ul fiorentinanews.com a scris că nu înţelege de ce antrenorul echipei AC Fiorentina, Sinisa Mihajlovici, l-a trimis în teren la meciul cu Brescia, scor 2-2, pe atacantul Adrian Mutu dacă acesta nu dorea să joace.


Sursa citată i-a acordat nota 4 internaţionalului român, la fel ca şi site-urile fiorentina.it şi calciotoscano.it. "Mutu s-a plimbat pe teren. De ce un antrenor trimite în teren un fotbalist care nu vrea să joace?", a scris fiorentinanews.com.

"Românul a fost o fantasmă pe teren, iar Mihajlovici l-a schimbat la pauză", a notat fiorentina.it.

"Mutu nu a intrat în nicio combinaţie. Probabil că mai mult s-a gândit la viitorul lui", a scris calciotoscano.it.

Site-urile tuttomercatoweb.com, violanews.com şi firenzeviola.it l-au notat cu 5 pe Mutu. "Românul a jucat în prima repriză, dar nu a strălucit şi a făcut prea puţine lucruri pentru a se menţiona mai mult despre el", a scris tuttomercatoweb.com.

"Mutu a evoluat fără ritm. Majoritatea baloanelor care au trecut pe la el au ajuns la adversari. Dacă şi-a dorit să-i convingă pe şefii Fiorentinei în acest final de sezon, misiunea sa a dat greş", a notat violanews.com.
"Românul a fost invizibil, el doar a asistat la meciul cu Brescia. Mihajlovici şi-a dat seama că nu e concentrat şi l-a înlocuit la pauză", a scris firenzeviola.it.

Atacantul Adrian Mutu a jucat în prima repriză a partidei pe care echipa AC Fiorentina a terminat-o la egalitate, duminică, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Brescia.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com