Adi Mutu, dorit la Galatasaray

Adrian Mutu, atacantul Fiorentinei, ar putea ajunge in aceasta vara in Superliga turca, acolo unde este dorit de noul antrenor al celor de laGalatasaray, Fatih Terim.

Cel putin asa anunta cotidianul Corriere dello Sport, care dezvaluie ca, alaturi de Mutu, la Galata este dorit si portarul Sebastian Frey.


Fosta echipa a lui Hagi traverseaza o perioada de mari transformari, in care mai toate vedetele aduse in sezoanele trecute si platite cu bani multi vor fi vandute sau puse pe liber, dupa un campionat de cosmar.

Apoi, Terim va incerca sa aduca la echipa o serie de jucatori cu mare experienta, dar care nu costa foarte mult, asa cum sunt Mutu si Frey. Nici salariile celor doi, care sunt de aproximativ doua milioane de euro pe an, nu ii sperie pe turci, mai ales ca ei vor fi fotbalistii cu cele mai mari remuneratii din intreg lotul.

Formatia toscana incearca in aceasta vara sa scape de jucatorii cu salarii mari, care apasa greu pe bugetul echipei, in incercarea de a reconstrui echipa si de a forta prezenta in cupele europene in sezonul urmator.

Adrian Mutu este unul din cei mai doriti jucatori din Italia in acest moment, el fiind in atentia unor echipe ca Cesena, AC Milan sau AS Monaco.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com