Dan Petrescu: Îi vreau pe Mutu şi Raţ

Antrenorul formaţiei ruse Kuban Krasnodar, Dan Petrescu, a afirmat că îşi doreşte să-i aducă în vară la echipa sa pe Adrian Mutu şi Răzvan Raţ, informează Onlinesport.


„Raţ şi Mutu sunt doi fotbalişti grozavi, îi vreau la Kuban. Aş fi nebun să nu vreau. Sper să se facă transferurile, sunt bine-veniţi! Dacă vom reuşi să-i transferăm, competiţia şi echipa se vor întări foarte mult“, a afirmat Dan Petrescu.
Adrian Mutu va fi pus pe liber de Fiorentina în vară şi cere un salariu de trei milioane de euro. Prioritatea sa este însă Cesena, cu care are un acord verbal.
În schimb, Răzvan Raţ se află în continuare sub contract cu Şahtior Doneţk, dar dorinţa sa este să plece, deoarece nu mai este în relaţii bune cu antrenorul Mircea Lucescu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com