Adrian Mutu dă Fiorentina pe Cesena

Presa din Peninsulă dă ca sigură mutarea atacantului român Adrian Mutu, care în prezent evoluează la formaţia AC Fiorentina - cu care mai are şi un an de contract -, la o altă grupare din Serie A, Cesena.

Mutu (32 de ani) a mai fost în negocieri cu Cesena şi în urmă cu câteva luni, fiind aproape de a ajunge la fosta echipă a lui Daniel Pancu. Potrivit "tuttomercatoweb", Adrian Mutu va ajunge la formaţia din Romagna la finalul sezonului din Serie A. De asemenea, site-ul "fiorentina.it" susţine că "Briliantul" se va întâlni luni cu preşedintele Cesenei, Igor Campedelli - un mare admirator al românului -, pentru a pune la punct mutarea.

Adrian Mutu este la Fiorentina din 2006, când a fost vândut de Juventus pentru 8 milioane de euro. În tricoul "viola", Mutu a marcat 69 de goluri în Serie A, clasându-se pe locul cinci în topul celor mai buni golgheteri din istorie pentru toscani.

AC Cesena - ai cărei jucători sunt porecliţi "căluţii de mare" - ocupă locul 15 în ierarhia din Serie A, reuşind să se salveze de la retrogradare în primul sezon de la promovarea pe prima scenă. Echipa a fost fondată în 1940 şi evoluează pe arena Dino Manuzzi. Cesena nu a câştigat niciun trofeu important în istorie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com