Adrian Mutu si-a incheiat conturile cu lumea modei

Notorietatea aduce, de regula, profit. Adrian Mutu, unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti romani, si-a incercat cu succes norocul de-a lungul anilor si in lumea modei. Recent, fotbalistul a spus insa adio colaborarii cu brandul vestimentar italian Souvenir Clubbing, a carui imagine si actionar era...


Colaborarea dintre Adi Mutu si Souvenir Clubbing a inceput in primavara lui 2008, cind fotbalistul a semnat un contract de promovare pe plan international a brandului italian, realizind, totodata, si un prim pictorial de promovare a liniei masculine, alaturi de colegii sai din acea vreme de la Fiorentina, italianul Alessandro Gamberini si cehul Thomas Ujafalusi. Succesul rapid de care s-a bucurat la Bologna si in intreaga Italie Souvenir Clubbing, dupa ce Adi Mutu a devenit imaginea acestui brand, i-a adus fotbalistului nu doar reinnoirea contractului pentru anul 2009, ci si 20 la suta din actiunile brandului. Fotbalistul a vrut sa aduca acest brand si in Romania, intentionind sa-i faca o lansare fastuoasa pe piata autohtona. Planurile sale vizau si deschiderea in primavara lui 2010 a unui prim magazin in centrul orasului natal, Pitesti, avind drept partener un prieten din copilarie. La 29 ianuarie 2010, Mutu a fost insa suspendat provizoriu de catre CONI, atacantul Fiorentinei fiind depistat pozitiv cu sibutramina, in urma a doua controale antidoping. Proiectul magazinului de la Pitesti a fost abandonat. Hainele Souvenir Clubbing au fost totusi prezentate in Romania in martie 2010. Laura Cordun, sora fotbalistului, a organizat o prezentare de moda cu fostele campioane la gimnastica in sprijinul fotbalistului roman, inainte de audierea sa la Comisia Antidoping de la Roma. Sanctiunea dura primita de la CONI, noua luni de suspendare din activitatea sportiva, se pare ca l-a determinat pe Mutu sa-si schimbe cel putin pentru o perioada prioritatile. Chiar daca disputele in care a fost implicat nu au afectat prea mult vinzarile Souvenir Clubbing, fotbalistul a decis sa se retraga. La inceputul acestui an, Adi Mutu si-a vindut actiunile detinute si a renuntat sa mai participe la realizarea campaniei publicitare pentru noua colectie. La baza acestei decizii se pare ca nu a stat vreo neintelegere cu ceilalti actionari ai brandului, ci dorinta fotbalistului de a se concentra, in urmatoarea perioada, exclusiv pe cariera sa fotbalistica, fara a mai avea batai de cap cu alte activititati ce presupun implicarea sa in mod constant.

Adrian Mutu, curtat de brandurile italiene
Souvenir Clubbing nu este singurul contact al fotbalistului cu lumea modei. Mutu a facut bani frumosi de-a lungul timpului din contractele de publicitate semnate cu Adidas, Dolce & Gabbana, Undici sau Cotton Belt. In 2005, fotbalistul si-a incercat norocul si cu un brand propriu de imbracaminte, numit „Ten Life“, iar in 2010, aflat in plin scandal de dopaj, Adrian Mutu a realizat o campanie publicitara pentru Dooa Denim Industry, firma ce livreaza echipament sportiv pentru SSC Napoli. Dooa a intrat si pe piata din Romania, in primavara anului trecut, dar nu a avut succes.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com