Mutu a preluat controlul după retragerea lui Chivu » El e şeful

Oamenii de la ”naţională” îl simt foarte motivat pe atacantul de 32 de ani: ”Adi se simte lider incontestabil şi vrea să tragă echipa după el la Euro 2012, la fel cum a făcut-o Hagi la 34 de ani, la Euro 2000”


Adrian Mutu a intrat de ieri în programul "naţionalei" pentru meciul capital cu Bosnia. De la primele mişcări de încălzire efectuate pe gazonul bazei de la Buftea, starul de 32 de ani a arătat că el e liderul incontestabil al reprezentativei conduse de Răzvan Lucescu.
Spre deosebire de acţiunea precedentă, cînd a revenit la lot după 17 luni de absenţă şi a stat mai tot timpul îmbufnat, Mutu este cu totul altul acum. A preluat, practic, prerogativele de căpitan după retragerea intempestivă a lui Chivu.

Jovial şi în prim-plan
"Adi se simte foarte bine, a rămas liderul incontestabil şi vrea să tragă echipa după el la Euro 2012, la fel cum a făcut-o Hagi, cînd a revenit la 34 de ani, şi a calificat România la Euro 2000", susţin oamenii de la "naţională".

Şedinţa de ieri a confirmat din plin acest lucru. Mutu jovial, Mutu în fruntea plutonului de alergare, Mutu singurul care a şutat în minge la încălzire. Starul Fiorentinei i-a ţinut mai tot timpul pe lîngă el pe ceilalţi "veterani" din lot prezenţi la antrenament, Tamaş (27 de ani), Marica (25 de ani).

Susţinut de Răzvan
Pe tot parcursul sesiunii, Mutu a avut un comportament dominant, care l-a scos în prim-plan. Susţinut şi de selecţioner, care l-a încurajat permanet: "Bravo, Adi!". Jucătorii noi nu s-au intimidat şi nu l-au menajat, dar i-au arătat un respect deosebit. "Scuze, scuze", i-a cerut sfios iertare Papp, după ce stoperul de 21 de ani de la Vaslui l-a "raşchetat" pe "Briliant" printr-o alunecare energică. "Nu-i nimic", l-a încurajat Adi, cu grimasă pe faţă. Mutu e şi el atent cu tinerii, şi-a exprimat regretul că l-a călcat pe mînă pe Silviu Lung jr.Nervos şi prietenos
Mutu s-a şi enervat de cîteva ori şi şi-a certat colegii. "Dă-i, băi, şi tu o centrare bună", l-a apostrofat pe mijlocaşul Liviu Antal, 21 de ani, de la campioana Oţelul. A şutat nervos în minge şi a vociferat fiindcă Pantilimon n-a respectat tema unui exerciţiu şi a prins o centrare care îi era adresată: "Ce facem aici, ăsta iese la 11 metri!". La miuţă, decarul le face semne cu degetul mare în sus a "OK", cînd îl joacă, dar îi şi critică. Râpă a simţit-o pe pielea lui după ce echipa lui Mutu a luat gol dintr-o greşeală a fundaşului gălăţean de 21 de ani.

De 11 ani la lot
Mutu a rămas cel mai vechi jucător de la "naţională" după retragerea lui Chivu. În cei 11 ani de la debutul sub "tricolor", atacantul de 32 de ani a adunat 69 de selecţii şi a marcat 31 de goluri. Adi a participat la Euro 2000 şi Euro 2008. Este pe locul doi în clasamentul all-time al golgeterilor "naţionalei", la doar patru reuşite de liderul Hagi. În categoria veteranilor de la lot se mai află Răzvan Raţ, care împlineşte azi 30 de ani, dintre care 9 petrecuţi la "naţională".

Pariu cu Alexa
Mutu a pierdut 80 de euro după un pariu făcut la finalul antrenamentului cu Dan Alexa (31 de ani). Adi a pus la bătaie 20 de euro pentru lovitură liberă executată la poarta lui Pantilimon, de la circa 20 de metri. Mijlocaşul lui Poli Timişoara a cîştigat fiindcă atacantul Fiorentinei nu a marcat nici un gol din patru încercări.

A apărut cartea "Cazul Mutu-Chelsea"
Mutu continuă să fie un personaj ispititor. Potrivit cotidianului La Repubblica, scandalul în care starul "naţionalei" este obligat la plata de daune în valoare de 17 milioane de euro clubului Chelsea a devenit subiect de carte în Italia. Cartea e intitulată "Cazul Mutu-Chelsea" şi se vinde în Peninsulă cu 12 euro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com