Impresarii italieni se bat pe Mutu! VEZI ce spune "Briliantul" despre un transfer în Ligue 1

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat că o singură persoană este autorizată să vorbească în numele său, agentul Pietro Chiodi, a anunţat jurnalistul Gianluca Di Marzio, pe site-ul său personal, după ce în presă au apărut declaraţii ale unui alt impresar, referitoare la român.

"Singurul autorizat să vorbească în numele meu şi despre situaţia mea este agentul meu, Pietro Chiodi. Ok?", ar fi spus Mutu.

Agentul Pietro Chiodi a afirmat, la rândul său, că nu ştie ca Adrian Mutu să fi delegat alte persoane care să îi gestioneze viitorul.

Site-ul francez footmercato.net a notat, joi, că unul dintre impresarii lui Adrian Mutu, Sergio Fortunato, a declarat că singurul club cu care s-a luat legătură în vederea unui transfer al jucătorului este AS Monaco şi că românul ar dori să rămână la Fiorentina, dacă va fi posibil. "Au existat unele contacte cu AS Monaco, însă nimic oficial. Discutăm că cei de la Fiorentina pentru a înţelege dacă vor să-l lase pe Mutu să plece liber de contract sau nu. Pentru moment, am luat legătura doar cu AS Monaco. Vom vedea la finalul sezonului care vor fi opţiunile noastre. Însă dacă Fiorentina vrea să-l păstreze, Adrian ar fi fericit să rămână la Florenţa, unde se simte foarte bine" , a spus Sergio Fortunato.

Un alt site francez, le10sport.com, a scris, miercuri, că Fiorentina este dispusă să-l cedeze gratis pe Adrian Mutu la sfârşitul acestui sezon, astfel că l-ar fi propus pe jucător român clubului Olympique Marseille, grupare aflată în căutarea unui atacant, de preferinţă liber de contract.

Conform site-ului citat, impresarul Sergio Fortunato s-ar fi întâlnit deja, duminica trecută, cu oficialii clubului Olympique Marseille, însă dacă aceştia nu vor reuşi să găsească resursele pentru a-i plăti atacantului un salariu de 2,5 milioane de euro net, Mutu va fi oferit, în următoarele zile, unei alte grupări din Ligue 1, AS Monaco, la care mai este legitimat un atacant român, Daniel Niculae.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com