Fiorentina îi arată uşa lui Mutu!

Fiorentina a făcut scor cu Udinese şi italienii încep să îl uite pe Mutu. Atacantul se resimte în continuare după accidentarea de la genunchi şi ar putea lipsi şi de la meciul cu Inter. De partea cealaltă, nerrazzurii s-au antrenat după doua zile de pauză acordate de Leonardo, iar alături de Cambiasso, Zanetti şi compania a fost chemat şi Alibec.

Fiorentina îi arată uşa lui Mutu!

"Fiorentina o duce bine fără Mutu", scriu cei de la Leggo, care cred că românul îşi trăieşte ultimele zile la Firenze

"Mihajlovic se descurcă fără Mutu, iar acest lucru i-ar putea deschide calea românului către despărţirea de trupa viola. Cel mai probabil, Mutu va fi cedat la sfârşitul sezonului. Factorii sunt mulţi: Mutu nu mai e tânăr, fizicul lui a început să cedeze foarte des, iar contractul lui îi determină pe cei de la Fiorentina să încerce despărţirea", mai scriu italienii.

După victoria cu Cesena, Inter a urcat pe locul doi, la opt puncte de Milan. Nerrazzurii aşteaptă vizita Fiorentinei, duminică, de la 16:00.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com