Mutu, ultimul meci pe ”Artemio Franchi”?

Fiorentina dispută cu Bologna ultima partidă a sezonului pe teren propriu. Pentru presa locală, acesta va fi meciul de adio al lui Adrian Mutu pe "Artemio Franchi". Nimeni nu se mai îndoieşte că şefii Viola se vor despărţi de atacantul român "pentru a scăpa şi de scandalurile pe care acesta s-a obişnuit să le facă, şi de salariul de două milioane de euro, considerat prea mare".



Ca să-i pregătească o separare onorabilă, antrenorul Sinisa Mihajlovici îl va titulariza şi nu va începe cu el rezervă, aşa cum s-a întîmplat contra Interului. "În acest fel, Mutu va avea ocazia să se despartă de suporteri în aplauze. Aceştia sigur vor dori să-l salute, a făcut multe lucruri frumoase la Fiorentina", a indicat cotidianul "Il Giornale della Toscana".

Adi nu se află singur în această situaţie. La fel vor păţi alţi 7 jucători, respectiv Frey, Donadel, Santana, Comotto, Gilardino, Montolivo, Vargas, sacrificaţi pentru a se începe un nou proiect. Directorul sportiv Pantaleo Corvino a declarat: "Avem nevoie de o remaniere masivă. La plecări nu vom ţine cont de nume. Trebuie să avem curajul să schimbăm".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com