Italienii insistă că Mutu va ajunge la campioana Italiei: "Va fi declarat liber de contract, iar Milan îl aşteaptă"

Deşi are 32 de ani şi un final de carieră măcinat de scandaluri, Adrian Mutu ar putea fi obiectul unui nou transfer de senzaţie, putând ajunge la AC Milan, după cum scrie Corriere dello Sport. Dacă la început posibilitatea ca "Briliantul" să meargă la actuala campioană a Italiei părea doar un zvon, situaţia tinde să se schimbe odată cu apariţia informaţiei conform căreia şefii Fiorentinei sunt dispuşi să rezilieze de comun acord contractul cu fotbalistul român.

Gruparea viola doreşte să se dispenseze de Briliant şi de mai mulţi alţi fotbalişti aflaţi la final de carieră pentru a miza pe tineri, în dorinţa de a crea o echipă puternică, de perspectivă, care să se bată pentru obiective îndrăzneţe în viitorul apropiat.


De Adrian Mutu s-au mai arătat interesate în ultima perioadă şi formaţiile Cesena şi Galatasaray, cu un plus pentru italieni, care şi-au exprimat public prin vocea preşedintelui Igor Campedelli intenţia de a-l transfera pe atacantul naţionalei României.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com