Ospătarii din Florenţa nu mai servesc Mutu!

După scandalul petrecut anul trecut, când atacantul l-a bătut pe kosovarul Berat Racaj, la discoteca „Full up“ din oraş, ospătarii din Florenţa nu-l mai au la inimă pe român, aceştia făcând o adevărată coaliţie anti-Mutu.


Dacă până acum, mergând pe străzile pe care Michelangelo sau Rafael căutau inspiraţia acum 500 de ani, întrebai de Adrian Mutu, aflai că „Briliantul“ este mândria oraşului. „Era eroul nostru. Ne mândream cu numărul 10. Acum, abia aşteptăm să scăpăm de el! Mutu nu mai este un exemplu pentru copiii care doresc să devină fotbalişti“, spune Ciro, ospătar la unul din barurile pe care Adrian le frecventa pe vremuri.

„E un om rău!“

La una dintre terasele care străjuiesc „Palazzo Vecchio“, încercăm să aflăm cum îl vede lumea din Florenţa pe Adi Mutu. „De unde sunteţi? Din România? Din păcate, jucătorul vostru nu mai înseamnă nimic aici. Prea multe scandaluri, prea multe bătăi, prea multă băutură. Este un fotbalist senzaţional, dar este un om rău! Lumea din Florenţa nu-l mai iubeşte, dar vina îi aparţine! Mai mult ca sigur, va fi ultimul sezon al lui Mutu la Fiorentina. Nu este numai părerea mea, ci a tuturor celor care iubim echipa viola“, afirmă Luigi, un alt ospătar, care are abonament de 20 de ani pe „Artemio Franchi“.

Gilardino şi Mutu vor fi vânduţi!

Potrivit publicaţiei „Corriere dello Sport“, fraţii Della Valle vor să schimbe radical componenţa lotului Fiorentinei în vara acestui an, tocmai pentru ca gruparea antrenată de Sinişa Mihajlovic să revină în cupele europene. Sursa citată notează că, în mod sigur, nu vor pleca Behrami, Nastasic, De Silvestri, Gamberini şi, mai ales, tânărul Jovetic. Apoi, sunt ceva discuţii pentru rezolvarea contractelor fotbaliştilor Montolivo, Pasqual, Cerci, D‘Agostino şi Frey. Sigur vor pleca, aflându-se deja la finala de contract, Donadel, Santana, Comotto şi portarul Avramov. Pe lista celor care vor fi vânduţi se află Gilardino, Vargas, goalkeeperul Boruc şi Mutu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com